O nama

Mi smo zagrebačko odvjetničko društvo sa skoro dvadesetogodišnjim stažem. Imamo znanje, iskustvo i zrelost, a istovremeno se stalno pomlađujemo. Naš je profesionalni djelokrug prilagođen našim specijalnostima i afinitetima. Vjerujemo da čovjek najbolje radi ono što voli i ono što ga zanima. U našem su fokusu zato pravo tržišnog natjecanja i pravo državnih potpora s jedne strane, te trgovačko pravo i pravo društava s druge strane pri čemu smo u pružanju usluga našim klijentima ispekli zanat i u području radnog prava, javne nabave, intelektualnog vlasništva, zaštite osobnih podataka, sportskog prava te općeg građanskog i upravnog prava.

O nama 

Marijana je osnivač i stariji partner društva te je međunarodno priznata stručnjakinja u području prava tržišnog natjecanja i državnih potpora, kako u praktičnom, tako i u akademskom smislu.

Petra je mlađi partner u društvu. Ona s lepršavom vitalnošću pruža pravne usluge šarolikog dijapazona većem broju domaćih i stranih poduzetnika koji se po njezin pravni savjet rado vraćaju.

Danijela s osmijehom brine da su termini i rokovi u kalendaru, da sve funkcionira unutar ureda i da nam je radno okruženje organizirano, učinkovito i lijepo

Nives i Erik tek otkrivaju u koji će se dio prava zaljubiti.

Najbolji smo kao tim. Vjerujemo u sinergiju, zajedništvo, solidarnost i ljubaznost.

Moderni u pristupu klijentu trudimo se ići u srž problema. Visoko vrednujemo znanje. Poštujemo rad, kolege i tuđe mišljenje. Volimo svoj posao.