O nama

Mi smo zagrebačko odvjetničko društvo sa skoro petnaestogodišnjim stažem. Naš je profesionalni djelokrug prilagođen specijalnostima partnera osnivača. Marijana je jedan od vodećih stručnjaka za pravo tržišnog natjecanja i pravo državnih potpora s priznatim međunarodnim praktičnim i akademskim iskustvom. Srečko je stručnjak za radno pravo, a što je dokazao uspjesima ne samo na domaćim sudovima već i pred Europskim sudom za ljudska prava u Strasbourgu. Zajedno s Petrom i Katarinom volimo se baviti i trgovačkim pravom i pravom društava, javnom nabavom, intelektualnim vlasništvom, zaštitom osobnih podataka te sportskim pravom.

Građansko pravo

Iskreno rečeno, dugo si vremena nismo mogli priuštiti luksuz da se koncentriramo samo na nekoliko određenih pravnih područja, već smo neprestano morali učiti i u hodu se prilagođavati potrebama naših klijenata, pokrivajući tako čitav niz pravnih područja. Danas smo zahvalni na tom iskustvu jer nam upravo ono daje širinu i zdravu perspektivu u konkretnoj primjeni pravnih propisa na pojedine specifične pravne situacije, a njegujemo i dalje sposobnost prihvaćanja novih pravnih tema i područja. Učimo i dalje, svaki dan.Obuhvaća slijedeća područja rada:

- o ugovori o prijenosu vlasništva na nekretninama
- o zastupanje u postupcima upisa vlasništva i drugih prava u zemljišne knjige
- o ugovori o najmu i zakupu
- o ugovori o pravu građenja, pregovaranje i savjetovanje vezano uz projekte gradnje i ugovore o građenju s međunarodnim elementom (FIDIC)
- o medijsko pravo
- o zastupanje u postupcima pred sudovima i drugim nadležnim tijelima